Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kharipbian Rayong
532 Tactiek Khalanm
64% Balbezit 36%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 35.1
excellent Schieten adequate
good Passen average
very good Verdedigen average


7e minuut.
Daar is Mali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru passt de bal in één keer door. Balko rent richting de bal. Balko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Rayong 1:0

8e minuut.
Purcaru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thamboowasha komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Siderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Siderov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bäfverholm de bal. Bäfverholm geeft de bal voor. Balko maakt een snoekduik en kopt de bal. Butilă bokst de bal weg.

12e minuut.
Rolfo kopt de bal weg. Thamboowasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäfverholm geeft een hoge lob. Balko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Rayong 2:0

21e minuut.
Busa geeft een lange en hoge pass. Balko bereikt de bal nog maar net als eerste. Balko passt de bal in één keer door. Thamboowasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap. Butilă bokst de bal weg.

23e minuut.
Siderov probeert naar een medespeler te passen. Pintea probeert naar een medespeler te passen. Döck is nu in balbezit. Döck geeft een lange en hoge pass. Thamboowasha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Rayong 3:0

29e minuut.
Butilă speelt de bal door. Pintea kopt de bal weg. Mali heeft problemen om de bal te vangen. Thamboowasha rent richting de bal. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ... Butilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balko rent richting de bal. Balko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Rayong 4:0

34e minuut.
Siderov passt de bal zonder na te denken. Bäfverholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäfverholm passt de bal in één keer door. Balko bereikt de bal nog maar net als eerste. Balko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Siderov verovert de bal door een tackle van achteren. Siderov passt de bal in één keer door. Tőzsér speelt de bal door. Bäfverholm speelt de bal door. Dingfu onderschept slim de pass. Paal! Butilă probeert wanhopig de bal te grijpen. Thamboowasha is nu in balbezit. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Rayong 5:0

41e minuut.
Döck speelt de bal door. Tőzsér rent richting de bal. Tőzsér passt de bal met de wreef. Thamboowasha rent richting de bal. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap. Butilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

43e minuut.
Pintea met een sublieme pass. Döck rent richting de bal. Döck geeft de bal voor. Balko bereikt de bal nog maar net als eerste. Balko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kharipbian 29%, Rayong 71%.
Kharipbian - Rayong 5:0

48e minuut.
Sailom bereikt de bal nog maar net als eerste. Siderov verovert de bal door een tackle van achteren. Siderov probeert naar een medespeler te passen. Thamboowasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Łysko passt de bal zonder na te denken. Döck met een sublieme pass. Daar is Mali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thamboowasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamboowasha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pintea met een sublieme pass. Bäfverholm rent richting de bal. Bäfverholm geeft een lange en hoge pass. Balko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Tőzsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Tőzsér speelt de bal door. Bäfverholm met een sublieme pass. Thamboowasha is nu in balbezit. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap. Butilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Balko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balko haalt uit met een fantastische trap. Butilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Rayong 6:0

56e minuut.
Balko passt de bal in één keer door. Pintea heeft problemen om de bal te vangen. Pintea met een sublieme pass. Döck rent richting de bal. Döck geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

59e minuut.
Chan geeft een lange en hoge pass. Döck probeert de bal aan de voet te houden. Tőzsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Balko rent richting de bal. Balko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Busa geeft een lange en hoge pass. Thamboowasha kopt de bal weg. Balko bereikt de bal nog maar net als eerste. Balko draait met de bal, schiet en ... Butilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Rayong 7:0

77e minuut.
Łysko rent richting de bal. Basto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łysko raakt geblesseerd tijdens het duel. Pintea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Thamboowasha krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rolfo rent richting de bal. Rolfo passt de bal zonder na te denken. Döck rent richting de bal. Döck geeft de bal voor. Balko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Rayong 8:0

85e minuut.
Pintea onderschept slim de pass. Pintea geeft een lange en hoge pass. Thamboowasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Balko rent richting de bal. Balko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kharipbian 33%, Rayong 67%.
Kharipbian - Rayong 8:0