Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astrals Chanthaburi Reds
352 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Ritdee rent richting de bal. Onpakddee onderschept slim de pass. Onpakddee geeft een hoge lob. Taepanich is nu in balbezit. Taepanich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astrals - Chanthaburi Reds 1:0

14e minuut.
Onpakddee is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guifeng. Onpakddee is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Onpakddee met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Uthaisang de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim probeert naar een medespeler te passen. Daar is Taepanich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taepanich draait met de bal, schiet en ... Dacheng probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Thanaloetwisut is nu in balbezit. Dingguo onderschept slim de pass. Dingguo geeft de bal voor. Guifeng is nu in balbezit. Guifeng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Astrals - Chanthaburi Reds 1:1

30e minuut.
Dingguo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Guifeng de bal. Buranasupkajorn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buranasupkajorn krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Srisa trapt de bal weg van het doel. Nithatsansart kopt de bal weg. Daar is Kim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taepanich is nu in balbezit. Taepanich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Guifeng onderschept slim de pass. Guifeng geeft de bal voor. Kim kopt de bal weg. Taepanich is nu in balbezit. Taepanich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astrals 30%, Chanthaburi Reds 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Astrals - Chanthaburi Reds 1:1

48e minuut.
Buranasupkajorn passt de bal met de wreef. Taepanich is nu in balbezit. Charoensabmahk maakt een afschuwelijke overtreding. Charoensabmahk krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Dingbo met een sublieme pass. Thanaloetwisut rent richting de bal. Thanaloetwisut speelt de bal door. Kim is nu in balbezit. Kim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tuntitanasup probeert naar een medespeler te passen. Dingguo rent richting de bal. Dingguo passt de bal met de wreef. Ritdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritdee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Chun Chang geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guifeng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nithatsansart rent richting de bal. Nithatsansart geeft een lange en hoge pass. Samm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Daar is Buranasupkajorn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Ritdee zijn tegenspeler op de grond. Buranasupkajorn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bumroongmitr zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Nithatsansart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nithatsansart met een sublieme pass. Kim rent richting de bal. Kim schiet op doel. Samm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astrals 36%, Chanthaburi Reds 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Astrals - Chanthaburi Reds 1:1