Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Muangthong United Kharipbian
Haigwersa 1.0 Tactiek 532
33% Balbezit 67%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 46.4
poor Schieten good
adequate Passen solid
solid Verdedigen very good


20e minuut.
Bocquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Umakanta onderschept slim de pass. Banderas is nu in balbezit. Umakanta rent richting de bal. Umakanta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Muangthong United - Kharipbian 0:1

36e minuut.
Klungelig pakt Pleşan de bal. Ching-Fou rent richting de bal. Umakanta is nu in balbezit. Umakanta haalt uit met een fantastische trap. Fèvre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Muangthong United - Kharipbian 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muangthong United 76%, Kharipbian 24%.
Muangthong United - Kharipbian 0:2

75e minuut.
Ilwen is nu in balbezit. Ilwen geeft een hoge lob. Phosomboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Phosomboon geeft de bal voor. Umakanta geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Phosomboon rent richting de bal. Phosomboon passt de bal zonder na te denken. Umakanta is nu in balbezit. Umakanta draait met de bal, schiet en ... Fèvre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Muangthong United - Kharipbian 0:3

89e minuut.
Ching-Fou is nu in balbezit. Madar rent richting de bal. Ching-Fou maakt een afschuwelijke overtreding. Ching-Fou krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Uchoa geeft een hoge lob. Inworp. Ilwen met de inworp. Ching-Fou controleert de bal met de borst. Ching-Fou geeft de bal voor. Fèvre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muangthong United 68%, Kharipbian 32%.
Muangthong United - Kharipbian 0:3