Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astrals Chonburi Cannons
352 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 37.8
zwak Schieten matig
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Nithatsansart passt de bal met de wreef. Cioffo rent richting de bal. Cioffo passt de bal zonder na te denken. Pastorczyk rent richting de bal. Pastorczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Nithatsansart met een snelle inworp. Suphaphian rent richting de bal. Onpakddee legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suphaphian raakt geblesseerd tijdens het duel. Pastorczyk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Astrals - Chonburi Cannons 0:1

21e minuut.
Nithatsansart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suphaphian rent richting de bal. Suphaphian geeft de bal voor. Cioffo probeert naar een medespeler te passen. Pastorczyk probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pastorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastorczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astrals - Chonburi Cannons 0:2

27e minuut.
Pflugbeil probeert naar een medespeler te passen. Cioffo rent richting de bal. Cioffo passt de bal zonder na te denken. Suphaphian rent richting de bal. Suphaphian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thanaloetwisut zal de hoekschop nemen. Taepanich is nu in balbezit. Taepanich draait met de bal, schiet en ... Ramsland maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Tomo Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomo Chan geeft een lange en hoge pass. Yindeeyoungyeon kopt de bal weg. Daar is Nithatsansart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nithatsansart geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Thanaloetwisut met de inworp. Nithatsansart bereikt de bal nog maar net als eerste. Nithatsansart geeft een lange en hoge pass. Daar is Taepanich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taepanich haalt uit met een fantastische trap. Ramsland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Čičković speelt de bal door. Pflugbeil is nu in balbezit. Pflugbeil probeert naar een medespeler te passen. Pastorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastorczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astrals 58%, Chonburi Cannons 42%.
Astrals - Chonburi Cannons 0:2

47e minuut.
Buranasupkajorn kopt de bal weg. Pflugbeil is nu in balbezit. Pflugbeil passt de bal zonder na te denken. Cioffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioffo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dingbo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nithatsansart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suphaphian rent richting de bal. Suphaphian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nithatsansart probeert naar een medespeler te passen. Nithatsansart rent richting de bal. Nithatsansart passt de bal zonder na te denken. Pastorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastorczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Čičković geeft een lange en hoge pass. Tomo Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastorczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pastorczyk haalt uit met een fantastische trap. Srisa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astrals - Chonburi Cannons 0:3

65e minuut.
Nithatsansart met een sublieme pass. Pastorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranasupkajorn is nu in balbezit. Pastorczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pastorczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Łazar met een sublieme pass. Dingbo heeft problemen om de bal te vangen. Dingbo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nithatsansart de bal onder controle te krijgen. Nithatsansart geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tomo Chan geeft een lange en hoge pass. Lao-Jaruphan kopt de bal weg. Daar is Tomo Chan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastorczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lao-Jaruphan geeft een lange en hoge pass. Cioffo is nu in balbezit. Cioffo geeft een hoge lob. Pastorczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Srisa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astrals - Chonburi Cannons 0:4

76e minuut.
Klungelig pakt Taepanich de bal. Taepanich met een sublieme pass. Thanaloetwisut is nu in balbezit. Nithatsansart verovert de bal door een tackle van achteren. Nithatsansart geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Thanaloetwisut is nu in balbezit. Nithatsansart verovert de bal door een tackle van achteren. Nithatsansart met een sublieme pass. Pastorczyk is nu in balbezit. Pastorczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Srisa trapt de bal weg van het doel. Łazar kopt de bal weg. Pastorczyk rent richting de bal. Pastorczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astrals 77%, Chonburi Cannons 23%.
Astrals - Chonburi Cannons 0:4