Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lulu and Friends Nong Khai Bulls
GOAL Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 20.4
goed Schieten zwak
zwak Passen slecht
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Valoyes rent richting de bal. Valoyes passt de bal met de wreef. Gahleksi rent richting de bal. Gahleksi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lulu and Friends - Nong Khai Bulls 1:0

3e minuut.
Valoyes met een snelle inworp. Gahleksi rent richting de bal. Gahleksi probeert naar een medespeler te passen. Kitsuwan is nu in balbezit. Kitsuwan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Fangda met een harde bal richting middenveld. Valoyes rent richting de bal. Valoyes geeft een hoge lob. Dongyun heeft problemen om de bal te vangen. Dongyun haalt uit met een fantastische trap. Fangda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Lamon is nu in balbezit. Lamon probeert naar een medespeler te passen. Kitsuwan rent richting de bal. Kitsuwan draait met de bal, schiet en ... Fangda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lulu and Friends - Nong Khai Bulls 2:0

11e minuut.
Gahleksi rent richting de bal. Gahleksi passt de bal in één keer door. Dongyun rent richting de bal. Dongyun haalt uit met een fantastische trap. bin Muhammad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kitsuwan passt de bal in één keer door. Gahleksi is nu in balbezit. Chawla maakt een afschuwelijke overtreding. Chawla krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Pekić verovert de bal door een tackle van achteren. Pekić geeft een hoge lob. bin Muhammad probeert de bal met de borst te controleren. Dongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongyun met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gahleksi is nu in balbezit. Gahleksi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lulu and Friends - Nong Khai Bulls 3:0

25e minuut.
Onpakddee is nu in balbezit. Onpakddee geeft de bal voor. Klungelig pakt bin Muhammad de bal. Kitsuwan is nu in balbezit. Kitsuwan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lulu and Friends - Nong Khai Bulls 4:0

28e minuut.
Valoyes rent richting de bal. Gahleksi heeft problemen om de bal te vangen. Gahleksi geeft een hoge lob. Daar is Kitsuwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitsuwan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pak Fan geeft een lange en hoge pass. Gahleksi kopt de bal weg. Kitsuwan heeft problemen om de bal te vangen. Dongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongyun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ritphayom is nu in balbezit. Valoyes onderschept slim de pass. Gahleksi rent richting de bal. Gahleksi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt bin Muhammad de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Onpakddee geeft een lange en hoge pass. Khachomprasart heeft problemen om de bal te vangen. Onpakddee speelt de bal door. Dongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongyun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Doeltrap. Fangda met een harde bal richting middenveld. Lamon kopt de bal weg. Dongyun controleert de bal met de borst. Dongyun haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Lamon de bal. Lamon passt de bal zonder na te denken. Kitsuwan is nu in balbezit. Gahleksi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahleksi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Valoyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoyes passt de bal in één keer door. Dongyun rent richting de bal. Kitsuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsuwan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lulu and Friends - Nong Khai Bulls 5:0

45e minuut.
Boon-Nam komt het veld opgelopen. Vechasil komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lulu and Friends 18%, Nong Khai Bulls 82%.
Lulu and Friends - Nong Khai Bulls 5:0

46e minuut.
Chunmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongyun onderschept slim de pass. Dongyun geeft een lange en hoge pass. Gahleksi is nu in balbezit. Gahleksi haalt uit met een fantastische trap. Fangda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lulu and Friends - Nong Khai Bulls 6:0

53e minuut.
Fangda trapt de bal weg. Onpakddee kopt de bal weg. Lamon is nu in balbezit. Kitsuwan is nu in balbezit. Kitsuwan draait met de bal, schiet en ... Fangda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Gahleksi is nu in balbezit. Gahleksi passt de bal zonder na te denken. Daar is Khachomprasart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongyun schiet op doel. Fangda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
bin Muhammad heeft problemen om de bal te vangen. Kitsuwan is nu in balbezit. Kitsuwan speelt de bal door. Gahleksi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahleksi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Boon-Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon-Nam geeft een hoge lob. Gahleksi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahleksi geeft de bal voor. Kitsuwan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lulu and Friends - Nong Khai Bulls 7:0

87e minuut.
Valoyes onderschept slim de pass. Valoyes met een sublieme pass. Lamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsuwan is nu in balbezit. Kitsuwan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lulu and Friends 23%, Nong Khai Bulls 77%.
Lulu and Friends - Nong Khai Bulls 7:0