Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samut Songkhram Titans Samut Songkhram Raiders
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Siriwiboon geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kai met de inworp. Intharapradit bereikt de bal nog maar net als eerste. Intharapradit geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tsai-Jung is nu in balbezit. Tsai-Jung probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yong Soo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomo Chan rent richting de bal. Tomo Chan draait met de bal, schiet en ... Chang Shik bokst de bal weg.

11e minuut.
Thongsamutr is nu in balbezit. Jaruphan onderschept slim de pass. Intharapradit bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruphan is nu in balbezit. Jaruphan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Puma bereikt de bal nog maar net als eerste. Puma geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Li de bal. Tomo Chan is nu in balbezit. Tomo Chan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tsai-Jung rent richting de bal. Intharapradit onderschept slim de pass. Intharapradit passt de bal zonder na te denken. Jaruphan is nu in balbezit. Jaruphan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jaruphan is nu in balbezit. Intharapradit is nu in balbezit. Jaruphan is nu in balbezit. Intharapradit is nu in balbezit. Intharapradit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Naranong bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranong passt de bal in één keer door. Daar is Chawla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yong Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong Soo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Yong Soo verovert de bal door een tackle van achteren. Yong Soo passt de bal in één keer door. Joo Hyung met een sublieme pass. Tomo Chan rent richting de bal. Tomo Chan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Panturarranasriyothin geeft een lange en hoge pass. Tsai-Jung is nu in balbezit. Intharapradit onderschept slim de pass. Jaruphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruphan haalt uit met een fantastische trap. Soponpanich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Samut Songkhram Titans - Samut Songkhram Raiders 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samut Songkhram Titans 56%, Samut Songkhram Raiders 44%.
Samut Songkhram Titans - Samut Songkhram Raiders 1:0

47e minuut.
Tsai-Jung geeft een lange en hoge pass. Tomo Chan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khoi. Tomo Chan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chang Shik niet meer kan verder spelen. Pinkaew komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Tsai-Jung onderschept slim de pass. Panturarranasriyothin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsai-Jung verovert de bal door een tackle van achteren. Yong Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong Soo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Thongsamutr met een sublieme pass. Tomo Chan is nu in balbezit. Yong Soo rent richting de bal. Tomo Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomo Chan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samut Songkhram Titans 65%, Samut Songkhram Raiders 35%.
Samut Songkhram Titans - Samut Songkhram Raiders 1:0