Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mae Hong Son Titans Uthai Thani Blues
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Wattanasinn passt de bal zonder na te denken. Daar is Singhakraipop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Singhakraipop passt de bal in één keer door. Wooi ling is nu in balbezit. Wooi ling geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiam met een snelle inworp. Weylin probeert de bal met de borst te controleren. Weylin draait met de bal, schiet en ... Wattanasinn springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thongsamutr met een sublieme pass. Seangsen rent richting de bal. Seangsen passt de bal in één keer door. Panturarranasriyothin heeft problemen om de bal te vangen. Panturarranasriyothin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Inworp. Kiam met de inworp. Klungelig pakt Weylin de bal. Weylin haalt uit met een fantastische trap. Maneechote probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Weylin de bal onder controle te krijgen. Photong rent richting de bal. Wattanasinn onderschept slim de pass. Wattanasinn heeft problemen om de bal te vangen. Wattanasinn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Yindeeyoungyeon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Likai de bal. Likai passt de bal met de wreef. Panturarranasriyothin is nu in balbezit. Panturarranasriyothin schiet op doel. Chi Fong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Weylin rent richting de bal. Weylin passt de bal met de wreef. Wattanasinn bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattanasinn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mae Hong Son Titans 52%, Uthai Thani Blues 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mae Hong Son Titans - Uthai Thani Blues 0:0

62e minuut.
Likai kan de bal niet met de borst controleren. Likai geeft een hoge lob. Dongjia heeft problemen om de bal te vangen. Wattanasinn rent richting de bal. Wattanasinn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Singhakraipop rent richting de bal. Singhakraipop geeft de bal voor. Dongjia bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattanasinn onderschept slim de pass. Wattanasinn schiet op doel. Thongsamutr bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Weylin bereikt de bal nog maar net als eerste. Weylin geeft een lange en hoge pass. Wattanasinn rent richting de bal. Wattanasinn haalt uit met een fantastische trap. Thongsamutr probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nonpakdi geeft een hoge lob. Yindeeyoungyeon rent richting de bal. Yindeeyoungyeon passt de bal zonder na te denken. Panturarranasriyothin is nu in balbezit. Panturarranasriyothin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mae Hong Son Titans - Uthai Thani Blues 0:1

89e minuut.
Lao-Jaruphan met een harde bal richting middenveld. Wongsuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonpakdi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wongsuwan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mae Hong Son Titans 48%, Uthai Thani Blues 52%.
Mae Hong Son Titans - Uthai Thani Blues 0:1