Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phetchaburi Vikings Lamphun Panthers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Nimitbunnasarn rent richting de bal. Nimitbunnasarn passt de bal met de wreef. Punrawee rent richting de bal. Kaewmoon verovert de bal door een tackle van achteren. Kaewmoon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Buranasupkajorn kopt de bal weg. Dingde probeert de bal met de borst te controleren. Chaimongkol is nu in balbezit. Dingde onderschept slim de pass. Dingde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Nimitbunnasarn kopt de bal weg. Kaewmoon is nu in balbezit. Kaewmoon speelt de bal door. Dingde is nu in balbezit. Dingde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Yong Soo passt de bal zonder na te denken. Nung bereikt de bal nog maar net als eerste. Nung met een sublieme pass. Phojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Phojun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Dingde is nu in balbezit. Punrawee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaewmoon verovert de bal door een tackle van achteren. Dingde bereikt de bal nog maar net als eerste. Dingde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phetchaburi Vikings - Lamphun Panthers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phetchaburi Vikings 58%, Lamphun Panthers 42%.
Phetchaburi Vikings - Lamphun Panthers 1:0

65e minuut.
Srikerd passt de bal zonder na te denken. Onpadee bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

66e minuut.
Taweewattana bereikt de bal nog maar net als eerste. Taweewattana haalt uit met een fantastische trap. Phojun is nu in balbezit. Phojun schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Punrawee probeert naar een medespeler te passen. Onpadee rent richting de bal. Punrawee bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpadee bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpadee geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sunthirarat onderschept slim de pass. Sunthirarat geeft een lange en hoge pass. Taweewattana is nu in balbezit. Kaewmoon onderschept slim de pass. Kaewmoon draait met de bal, schiet en ... Thongwiset probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thongwiset probeert naar een medespeler te passen. Onpadee kopt de bal weg. Chaimongkol rent richting de bal. Phojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Phojun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Phojun rent richting de bal. Phojun schiet op doel. Srimongkol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Phetchaburi Vikings - Lamphun Panthers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phetchaburi Vikings 56%, Lamphun Panthers 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Phetchaburi Vikings - Lamphun Panthers 1:1