Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ayutthaya Thai Army FC Chonburi Celtics
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Kitinaresuan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dongyun komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Bumroongmitr bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongyun onderschept slim de pass. Dongyun passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Maneechote de bal. Maneechote schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayutthaya Thai Army FC - Chonburi Celtics 0:1

27e minuut.
Anuia met een harde bal richting middenveld. Dongyun kopt de bal weg. Sumalee probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maneechote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maneechote haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Sumalee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dongyun geeft de bal voor. Siew-Yang kopt de bal weg. Petmang kan de bal niet met de borst controleren. Petmang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayutthaya Thai Army FC 52%, Chonburi Celtics 48%.
Ayutthaya Thai Army FC - Chonburi Celtics 0:1

54e minuut.
Siew-Yang rent richting de bal. Maneechote verovert de bal door een tackle van achteren. Dongyun is nu in balbezit. Maneechote rent richting de bal. Maneechote draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayutthaya Thai Army FC - Chonburi Celtics 0:2

66e minuut.
Bumroongmitr rent richting de bal. Araya verovert de bal door een tackle van achteren. Dongyun probeert naar een medespeler te passen. Maneechote is nu in balbezit. Maneechote draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Choljit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Bumroongmitr geeft een lange en hoge pass. Anuia rent richting de bal. Jian schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jian naar de kleedkamers voor een vroege douche.

75e minuut.
Yong met de inworp. Phumsukho rent richting de bal. Araya is nu in balbezit. Phumsukho verovert de bal door een tackle van achteren. Phumsukho haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Sumalee met een snelle inworp. Araya heeft problemen om de bal te vangen. Araya geeft de bal voor. Dongyun is nu in balbezit. Dongyun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tzung probeert naar een medespeler te passen. Phumsukho rent richting de bal. Petmang geeft een hoge lob. Sumalee is nu in balbezit. Sumalee haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayutthaya Thai Army FC 52%, Chonburi Celtics 48%.
Ayutthaya Thai Army FC - Chonburi Celtics 0:2