Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samut Songkhram Raiders Mae Hong Son Titans
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Weylin bereikt de bal nog maar net als eerste. Weylin geeft een hoge lob. Daar is Kiam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wattanasinn bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattanasinn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samut Songkhram Raiders - Mae Hong Son Titans 0:1

4e minuut.
Joo Hyung met een snelle inworp. Yong Soo is nu in balbezit. Yong Soo geeft een hoge lob. Tomo Chan heeft problemen om de bal te vangen. Tomo Chan draait met de bal, schiet en ... Chi Fong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Samut Songkhram Raiders - Mae Hong Son Titans 1:1

11e minuut.
Siriwiboon geeft de bal voor. Inworp. Likai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weylin geeft een hoge lob. Wattanasinn maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Meng geeft een lange en hoge pass. Thongsamutr kan de bal niet met de borst controleren. Kiam speelt de bal door. Weylin rent richting de bal. Weylin schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Tsu-Fung probeert naar een medespeler te passen. Weylin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thongsamutr. Thongsamutr krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kiam geeft een lange en hoge pass. Naranong heeft problemen om de bal te vangen. Meng met een sublieme pass. Weylin is nu in balbezit. Weylin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Siriwiboon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Likai met een snelle inworp. Weylin is nu in balbezit. Weylin haalt uit met een fantastische trap. Soponpanich bokst de bal weg. Wattanasinn is nu in balbezit. Wattanasinn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samut Songkhram Raiders - Mae Hong Son Titans 1:2

20e minuut.
Siriwiboon geeft een lange en hoge pass. Mohd Aliff kopt de bal weg. Thongsamutr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wattanasinn bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattanasinn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tomo Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baifeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomo Chan verovert de bal door een tackle van achteren. Tomo Chan draait met de bal, schiet en ... Kitsuwan probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Puma is nu in balbezit. Nonpakdi onderschept slim de pass. Nonpakdi passt de bal in één keer door. Wattanasinn bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattanasinn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samut Songkhram Raiders 61%, Mae Hong Son Titans 39%.
Samut Songkhram Raiders - Mae Hong Son Titans 1:2

62e minuut.
Tsai-Jung rent richting de bal. Wattanasinn verovert de bal door een tackle van achteren. Thongsamutr rent richting de bal. Wattanasinn onderschept slim de pass. Wattanasinn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tsu-Fung speelt de bal door. Weylin is nu in balbezit. Weylin passt de bal in één keer door. Wattanasinn rent richting de bal. Wattanasinn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samut Songkhram Raiders - Mae Hong Son Titans 1:3

70e minuut.
Naranong passt de bal met de wreef. Yong Soo rent richting de bal. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng passt de bal in één keer door. Yong Soo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tsu-Fung geeft een hoge lob. Rojanaprorntip is nu in balbezit. Rojanaprorntip passt de bal zonder na te denken. Wattanasinn rent richting de bal. Wattanasinn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samut Songkhram Raiders 55%, Mae Hong Son Titans 45%.
Samut Songkhram Raiders - Mae Hong Son Titans 1:3