Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mocklog Uthai Thani Blues
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Jujang passt de bal zonder na te denken. Wongthong is nu in balbezit. Wooi ling probeert naar een medespeler te passen. Jujang rent richting de bal. Jujang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hongkajorn geeft de bal voor. Peerakrit rent richting de bal. Peerakrit probeert naar een medespeler te passen. Jujang is nu in balbezit. Jujang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gwo Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwo Chung passt de bal zonder na te denken. Peerakrit bereikt de bal nog maar net als eerste. Peerakrit draait met de bal, schiet en ... Thongsamutr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocklog - Uthai Thani Blues 1:0

30e minuut.
Kiam-Woon bereikt de bal nog maar net als eerste. Seangsen is nu in balbezit. Banjopsin maakt een afschuwelijke overtreding. Banjopsin krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Lamphun met een harde bal richting middenveld. Yingsawa kopt de bal weg. Kiam-Woon heeft problemen om de bal te vangen. Seangsen rent richting de bal. Seangsen draait met de bal, schiet en ... Lamphun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Apiratenawong bereikt de bal nog maar net als eerste. Seangsen onderschept slim de pass. Seangsen probeert naar een medespeler te passen. Panturarranasriyothin is nu in balbezit. Panturarranasriyothin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Yingsawa heeft problemen om de bal te vangen. Yingsawa geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lao-Jaruphan de bal onder controle te krijgen. Jujang is nu in balbezit. Jujang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocklog - Uthai Thani Blues 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocklog 56%, Uthai Thani Blues 44%.
Mocklog - Uthai Thani Blues 2:0

48e minuut.
Gwo Chung passt de bal zonder na te denken. Panturarranasriyothin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Somchit. Somchit krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Wooi ling met een sublieme pass. Photong bereikt de bal nog maar net als eerste. Photong passt de bal zonder na te denken. Panturarranasriyothin heeft problemen om de bal te vangen. Panturarranasriyothin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Hongkajorn met de inworp. Apiratenawong is nu in balbezit. Apiratenawong passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jujang de bal. Jujang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mocklog - Uthai Thani Blues 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocklog 55%, Uthai Thani Blues 45%.
Mocklog - Uthai Thani Blues 3:0