Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nakhon Phanom Sharks Phetchaburi Vikings
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Rattanapaisarn geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nimitbunnasarn met de inworp. Kaewmoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaewmoon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kitinaresuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitinaresuan passt de bal zonder na te denken. Onpakddee bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpakddee draait met de bal, schiet en ... Srimongkol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rattanapaisarn rent richting de bal. Yong Soo onderschept slim de pass. Yong Soo probeert naar een medespeler te passen. Kaewmoon is nu in balbezit. Kaewmoon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Park rent richting de bal. Fu verovert de bal door een tackle van achteren. Fu probeert naar een medespeler te passen. Dingde is nu in balbezit. Dingde schiet op doel. Congtai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakhon Phanom Sharks 75%, Phetchaburi Vikings 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nakhon Phanom Sharks - Phetchaburi Vikings 0:0

55e minuut.
Hwa probeert naar een medespeler te passen. Thongsamutr is nu in balbezit. Fu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thongsamutr is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hwa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Srimongkol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakhon Phanom Sharks 48%, Phetchaburi Vikings 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nakhon Phanom Sharks - Phetchaburi Vikings 0:0