Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ayutthaya Thai Army FC Loei Thai Army FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Poonsak Tawatchai passt de bal met de wreef. Sanpakij rent richting de bal. Sanpakij speelt de bal door. bin Saad is nu in balbezit. bin Saad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bumroongmitr passt de bal met de wreef. Junheng is nu in balbezit. Sanpakij bereikt de bal nog maar net als eerste. Phumsukho onderschept slim de pass. Phumsukho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Junheng met een snelle inworp. Sanpakij bereikt de bal nog maar net als eerste. Phumsukho maakt een afschuwelijke overtreding. Phumsukho is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Sanpakij is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sanpakij zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. bin Saad heeft problemen om de bal te vangen. bin Saad schiet op doel. Choljit bokst de bal weg.

33e minuut.
Suphaphian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumroongmitr onderschept slim de pass. Junheng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Junheng krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Sanpakij is nu in balbezit. Bumroongmitr verovert de bal door een tackle van achteren. Suphaphian rent richting de bal. Bumroongmitr onderschept slim de pass. Bumroongmitr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayutthaya Thai Army FC - Loei Thai Army FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayutthaya Thai Army FC 51%, Loei Thai Army FC 49%.
Ayutthaya Thai Army FC - Loei Thai Army FC 1:0

59e minuut.
Sirisayun met een snelle inworp. Poonsak Tawatchai probeert de bal met de borst te controleren. Poonsak Tawatchai passt de bal met de wreef. Sirisayun is nu in balbezit. Sirisayun geeft een hoge lob. Choljit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Siew-Yang probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sirisayun zal de hoekschop nemen. Poonsak Tawatchai rent richting de bal. Poonsak Tawatchai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ayutthaya Thai Army FC - Loei Thai Army FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayutthaya Thai Army FC 46%, Loei Thai Army FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ayutthaya Thai Army FC - Loei Thai Army FC 1:1