Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chai Nat Sharks Maybe Verse
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Kulthong met een sublieme pass. Klungelig pakt Boon de bal. Benjathikul rent richting de bal. Boon onderschept slim de pass. Boon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kulthong rent richting de bal. Rakdetch verovert de bal door een tackle van achteren. Rakdhuma schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rakdhuma krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Parnjareon met een sublieme pass. Khumkerd is nu in balbezit. Khumkerd passt de bal in één keer door. Nonpakdi is nu in balbezit. Nonpakdi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kulthong rent richting de bal. Kulthong passt de bal met de wreef. Rakdhuma rent richting de bal. Naranong onderschept slim de pass. Naranong draait met de bal, schiet en ... Dongjia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chai Nat Sharks 47%, Maybe Verse 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chai Nat Sharks - Maybe Verse 0:0

68e minuut.
Silapa-acha geeft de bal voor. Kulthong kopt de bal weg. Rakdetch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdhuma verovert de bal door een tackle van achteren. Rakdhuma geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Rakdetch de bal. Kulthong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulthong geeft de bal voor. Rakdhuma rent richting de bal. Rakdhuma geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chai Nat Sharks 45%, Maybe Verse 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chai Nat Sharks - Maybe Verse 0:0