Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maybe Verse Elephant United FC
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 25.4
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Benjathikul passt de bal zonder na te denken. Ti Nung Cha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdetch begaat een overtreding. Rakdetch krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Cha met een snelle inworp. Ti Nung Cha geeft een lange en hoge pass. Junosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Serban rent richting de bal. Serban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Seangsen met een sublieme pass. Serban is nu in balbezit. Serban passt de bal in één keer door. Junosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Junosza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Serban bereikt de bal nog maar net als eerste. Serban met een sublieme pass. Junosza is nu in balbezit. Junosza haalt uit met een fantastische trap. Kamoltip probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maybe Verse 62%, Elephant United FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maybe Verse - Elephant United FC 0:0

48e minuut.
Ti Nung Cha speelt de bal door. Hua is nu in balbezit. Mani begaat een overtreding. Mani krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Yonggijaranon met een sublieme pass. Kamoltip bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemaszkiewicz onderschept slim de pass. Siemaszkiewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Srisa de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Ti Nung Cha rent richting de bal. Ti Nung Cha probeert naar een medespeler te passen. Mani probeert de bal aan de voet te houden. Serban rent richting de bal. Serban geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Siemaszkiewicz geeft de bal voor. Serban kopt de bal weg. Kerddee speelt de bal door. Naranong is nu in balbezit. Naranong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Runte rent richting de bal. Runte passt de bal zonder na te denken. Ti Nung Cha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Junosza de bal. Junosza schiet op doel. Kamoltip kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maybe Verse 53%, Elephant United FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maybe Verse - Elephant United FC 0:0