Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chaiyaphum Bank FC Saraburi Giants
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Daar is Silvermoon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puma is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silvermoon. Silvermoon krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Baifu rent richting de bal. Baifu passt de bal met de wreef. Jaruchinda heeft problemen om de bal te vangen. Puma verovert de bal door een tackle van achteren. Puma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Wongthong onderschept slim de pass. Wongthong geeft de bal voor. Klungelig pakt Sukosol de bal. Sukosol draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Weylin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chaiyaphum Bank FC - Saraburi Giants 0:1

38e minuut.
Anning rent richting de bal. Anning met een sublieme pass. Sukosol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukosol haalt uit met een fantastische trap. Weylin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chaiyaphum Bank FC 42%, Saraburi Giants 58%.
Chaiyaphum Bank FC - Saraburi Giants 0:1

50e minuut.
Anning raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rojjanapaiboon komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Peng die Sau controleert de bal met de borst. Sukosol is nu in balbezit. Rojjanapaiboon rent richting de bal. Rojjanapaiboon haalt uit met een fantastische trap. Bamkua probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chaiyaphum Bank FC - Saraburi Giants 0:2

61e minuut.
Chusri geeft de bal voor. Inworp. Tsai-Hung met de inworp. Rojjanapaiboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojjanapaiboon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Wongthong geeft een hoge lob. Sukosol rent richting de bal. Jittakorn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sukosol raakt geblesseerd tijdens het duel. Rojjanapaiboon kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Chaiyaphum Bank FC - Saraburi Giants 0:3

81e minuut.
Wongthong is nu in balbezit. Chusri speelt de bal door. Rojjanapaiboon met een sublieme pass. Sukosol is nu in balbezit. Sukosol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Soponpanich geeft een hoge lob. Daar is Weylin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukosol onderschept slim de pass. Rojjanapaiboon rent richting de bal. Rojjanapaiboon draait met de bal, schiet en ... Bamkua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chaiyaphum Bank FC 57%, Saraburi Giants 43%.
Chaiyaphum Bank FC - Saraburi Giants 0:3