Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phetchabun Dodgers Pattani Titans
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Boon-Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon-Nam probeert naar een medespeler te passen. Pinthong is nu in balbezit. Kangjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangjin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Phetchabun Dodgers - Pattani Titans 0:1

21e minuut.
Chingtana speelt de bal door. Daohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Daohui passt de bal zonder na te denken. Prasertsri bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasertsri haalt uit met een fantastische trap. Oodyn bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Boon-Nam passt de bal met de wreef. Peng die Sau bereikt de bal nog maar net als eerste. Peng die Sau met een sublieme pass. Kangjin is nu in balbezit. Kangjin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasertsri is nu in balbezit. Baifan begaat een overtreding. Prasertsri raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Daohui neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phetchabun Dodgers 68%, Pattani Titans 32%.
Phetchabun Dodgers - Pattani Titans 0:1

74e minuut.
Liwen geeft een lange en hoge pass. Chenggui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenggui probeert naar een medespeler te passen. Daohui is nu in balbezit. Daohui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Boon-Nam probeert naar een medespeler te passen. Chingtana is nu in balbezit. Rojjaroen maakt een afschuwelijke overtreding. Rojjaroen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phetchabun Dodgers 48%, Pattani Titans 52%.
Phetchabun Dodgers - Pattani Titans 0:1