Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nakhon Sawan Ravens Slumzor
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Thairung geeft de bal voor. Kerdthet is nu in balbezit. Kerdthet probeert naar een medespeler te passen. bin Mat Dali rent richting de bal. bin Mat Dali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Slumzor 0:1

8e minuut.
Maleenon geeft de bal voor. Inworp. Sukunya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bin draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Sukunya raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jaroenprasert komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Kerdthet is nu in balbezit. Kerdthet passt de bal zonder na te denken. Sripan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sripan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Leekpai de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Woramaneerat verovert de bal door een tackle van achteren. Woramaneerat geeft een hoge lob. Anekwittaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon verovert de bal door een tackle van achteren. Boon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nakhon Sawan Ravens - Slumzor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakhon Sawan Ravens 38%, Slumzor 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nakhon Sawan Ravens - Slumzor 1:1

53e minuut.
Poganping geeft de bal voor. Sripan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taweewattana. Sripan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

58e minuut.
Sripan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt bin Mat Dali de bal. Woramaneerat is nu in balbezit. bin Mat Dali onderschept slim de pass. bin Mat Dali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Maitreepun rent richting de bal. Maitreepun passt de bal zonder na te denken. Kerdthet controleert de bal met de borst. Bin rent richting de bal. Bin draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Oodyn speelt de bal door. Boon is nu in balbezit. Bin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kerdthet geeft een hoge lob. Woramaneerat is nu in balbezit. Woramaneerat geeft een hoge lob. Boon rent richting de bal. Boon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Slumzor 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakhon Sawan Ravens 35%, Slumzor 65%.
Nakhon Sawan Ravens - Slumzor 2:1