Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phichit Scorpions Maybe Verse
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


22e minuut.
Dingfu onderschept slim de pass. Dingfu geeft de bal voor. Klungelig pakt Thongsamutr de bal. Park onderschept slim de pass. Park draait met de bal, schiet en ... Kamoltip bokst de bal weg.

23e minuut.
Manasuk probeert naar een medespeler te passen. Kamoltip met een sublieme pass. Kerddee rent richting de bal. Kerddee verovert de bal door een tackle van achteren. Kerddee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mani met een sublieme pass. Daar is Cha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cha geeft een lange en hoge pass. Naranong is nu in balbezit. Naranong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phichit Scorpions - Maybe Verse 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phichit Scorpions 49%, Maybe Verse 51%.
Phichit Scorpions - Maybe Verse 0:1

57e minuut.
Dumrongchaitum onderschept slim de pass. Dumrongchaitum met een sublieme pass. Kerddee probeert naar een medespeler te passen. Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Park haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dingfu verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Kamoltip met de inworp. Rakdetch rent richting de bal. Rakdetch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kerddee passt de bal in één keer door. Inworp. Dingfu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kerddee rent richting de bal. Kerddee draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phichit Scorpions 44%, Maybe Verse 56%.
Phichit Scorpions - Maybe Verse 0:1