Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phayao Pirates Chaiyaphum Bank FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Puma kopt de bal weg. Chunmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fei bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunmin is nu in balbezit. Chunmin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sukonta heeft problemen om de bal te vangen. Chusri rent richting de bal. Chusri speelt de bal door. Puma is nu in balbezit. Puma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Yingsawa probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krajangsai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uthaisang is nu in balbezit. Uthaisang geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phayao Pirates 50%, Chaiyaphum Bank FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Phayao Pirates - Chaiyaphum Bank FC 0:0

48e minuut.
Jujang is nu in balbezit. Jujang probeert naar een medespeler te passen. Chunmin probeert de bal aan de voet te houden. Sukonta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukonta haalt uit met een fantastische trap. Bamkua verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Chunmin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baifeng komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Chusri passt de bal in één keer door. Angkulawattanachai bereikt de bal nog maar net als eerste. Angkulawattanachai geeft de bal voor. Baifeng heeft problemen om de bal te vangen. Baifeng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Angkulawattanachai met de inworp. Puma is nu in balbezit. Aoguo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Puma raakt geblesseerd tijdens het duel. Baifeng neemt de penalty, wat een uithaal! Silapa-acha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Jujang geeft een lange en hoge pass. Kerddee kopt de bal weg. Klungelig pakt Weylin de bal. Sukonta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukonta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sae-Hua passt de bal in één keer door. Peng die Sau is nu in balbezit. Peng die Sau geeft een hoge lob. Sukonta rent richting de bal. Sukonta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sae-Hua is nu in balbezit. Sae-Hua passt de bal in één keer door. Baifu rent richting de bal. Sukonta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukonta schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phayao Pirates 40%, Chaiyaphum Bank FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Phayao Pirates - Chaiyaphum Bank FC 0:0