Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phayao Pirates Elephant United FC
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 24.5
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Sae-Hua heeft problemen om de bal te vangen. Gumelar met een sublieme pass. Klungelig pakt Tingwei de bal. Tingwei haalt uit met een fantastische trap. Jujang probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tingwei is nu in balbezit. Singhakraipop onderschept slim de pass. Singhakraipop geeft een lange en hoge pass. Sukonta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukonta schiet op doel. Srisa-ard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Phayao Pirates - Elephant United FC 1:0

26e minuut.
Yonggijaranon geeft een lange en hoge pass. Sae-Hua is nu in balbezit. Sae-Hua passt de bal zonder na te denken. Sukonta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukonta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Yonggijaranon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Junosza de bal. Krajangsai rent richting de bal. Junosza onderschept slim de pass. Junosza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dacheng speelt de bal door. Gumelar rent richting de bal. Singhakraipop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Singhakraipop krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Sukonta is nu in balbezit. Ahilie is nu in balbezit. Sukonta verovert de bal door een tackle van achteren. Sukonta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phayao Pirates - Elephant United FC 2:0

40e minuut.
Singhakraipop rent richting de bal. Gumelar is nu in balbezit. Gumelar passt de bal in één keer door. Junosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Junosza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phayao Pirates - Elephant United FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phayao Pirates 52%, Elephant United FC 48%.
Phayao Pirates - Elephant United FC 2:1

48e minuut.
Krajangsai bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajangsai passt de bal met de wreef. Ahilie is nu in balbezit. Sukonta onderschept slim de pass. Sukonta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Phayao Pirates - Elephant United FC 3:1

62e minuut.
Kerddee met de inworp. Sae-Hua controleert de bal met de borst. Wat een zware overtreding van Nithatsansart ... Strafschop! Sae-Hua is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sae-Hua neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Phayao Pirates - Elephant United FC 4:1

66e minuut.
Ahilie is nu in balbezit. Ahilie passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Siemaszkiewicz de bal. Uthaisang rent richting de bal. Uthaisang geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Singhakraipop onderschept slim de pass. Gumelar geeft een hoge lob. Fei is nu in balbezit. Junosza rent richting de bal. Junosza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phayao Pirates 47%, Elephant United FC 53%.
Phayao Pirates - Elephant United FC 4:1