Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chachoengsao University FC Loei Celtics
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Dakang bereikt de bal nog maar net als eerste. Beiyang onderschept slim de pass. Beiyang passt de bal met de wreef. Liwen is nu in balbezit. Liwen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Na Nakhon rent richting de bal. Tsu-Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Jaoenratsamee is nu in balbezit. Tsu-Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Tsu-Fung geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Beiyang controleert de bal met de borst. Boonprom is nu in balbezit. Boonprom passt de bal zonder na te denken. Sae-Hua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sae-Hua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ruengpaisanbumrung met de inworp. Dakang rent richting de bal. Dakang passt de bal in één keer door. Sae-Hua rent richting de bal. Sae-Hua draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Jaoenratsamee is nu in balbezit. Sae-Hua verovert de bal door een tackle van achteren. Boonprom bereikt de bal nog maar net als eerste. Sae-Hua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sae-Hua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Fangda Dechakup rent richting de bal. Fangda Dechakup probeert naar een medespeler te passen. Joo Hyung met een sublieme pass. Liwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Liwen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chachoengsao University FC 45%, Loei Celtics 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chachoengsao University FC - Loei Celtics 0:0

52e minuut.
Jaoenratsamee is nu in balbezit. Jaoenratsamee geeft een lange en hoge pass. Oodyn heeft problemen om de bal te vangen. Liwen rent richting de bal. Liwen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Dakang kopt de bal weg. Woramaneerat rent richting de bal. Boonprom begaat een overtreding. Boonprom krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Siew-Yang rent richting de bal. Siew-Yang passt de bal met de wreef. Woramaneerat met een sublieme pass. Liwen is nu in balbezit. Liwen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Fangda Dechakup rent richting de bal. Kangli rent richting de bal. Kangli geeft een lange en hoge pass. Jaoenratsamee bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaoenratsamee geeft een hoge lob. Tomo Chan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liwen is nu in balbezit. Liwen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chachoengsao University FC - Loei Celtics 0:1

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oodyn trapt de bal weg van het doel. Dakang kopt de bal weg. Klungelig pakt Sae-Hua de bal. Sae-Hua schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chachoengsao University FC 57%, Loei Celtics 43%.
Chachoengsao University FC - Loei Celtics 0:1