Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Khon Kaen Flames Pathum Thani Royals
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Doeltrap. Wongthong trapt de bal weg. Sangkaew kopt de bal weg. Rakdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Banjopsin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nimitbunnasarn is nu in balbezit. Nimitbunnasarn speelt de bal door. Wekkawet is nu in balbezit. Wekkawet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Kongkraisri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yindeeyoungyeon is nu in balbezit. Lao-Jaruphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yindeeyoungyeon onderschept slim de pass. Yindeeyoungyeon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Wirijawiboon onderschept slim de pass. Wirijawiboon probeert naar een medespeler te passen. Rakdee rent richting de bal. Rakdhuma rent richting de bal. Rakdhuma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nimitbunnasarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdee verovert de bal door een tackle van achteren. Nimitbunnasarn begaat een overtreding. Rakdee wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khon Kaen Flames 39%, Pathum Thani Royals 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Khon Kaen Flames - Pathum Thani Royals 0:0

54e minuut.
Klungelig pakt Wekkawet de bal. Kongkraisri rent richting de bal. Wekkawet verovert de bal door een tackle van achteren. Wekkawet draait met de bal, schiet en ... Maleenon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khon Kaen Flames - Pathum Thani Royals 0:1

66e minuut.
Klungelig pakt Banjopsin de bal. Sangkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Banjopsin rent richting de bal. Yun rent richting de bal. Yun schiet op doel. Maleenon bokst de bal weg.

87e minuut.
bin Saad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banjopsin rent richting de bal. Banjopsin probeert naar een medespeler te passen. Rakdhuma rent richting de bal. Rakdhuma haalt uit met een fantastische trap. Wongthong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khon Kaen Flames 41%, Pathum Thani Royals 59%.
Khon Kaen Flames - Pathum Thani Royals 0:1