Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prachuap Khiri Khan Magpies Loei Celtics
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Klungelig pakt Liwen de bal. Kim is nu in balbezit. Beiyang onderschept slim de pass. Liwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Liwen haalt uit met een fantastische trap. Tsu-Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Ying-Yang met een sublieme pass. Tsai-Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Woramaneerat bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsai-Hung verovert de bal door een tackle van achteren. Tsai-Hung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prachuap Khiri Khan Magpies - Loei Celtics 1:0

28e minuut.
Rakdee probeert de bal aan de voet te houden. Wongthatip rent richting de bal. Beiyang maakt een afschuwelijke overtreding. Beiyang krijgt een gele kaart. Wongthatip is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wongthatip zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Wah de bal. Tsai-Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsai-Hung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Beiyang is nu in balbezit. Wongthatip tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beiyang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaoenratsamee zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Liwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Liwen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prachuap Khiri Khan Magpies 61%, Loei Celtics 39%.
Prachuap Khiri Khan Magpies - Loei Celtics 1:0

54e minuut.
Jaoenratsamee verovert de bal door een tackle van achteren. Tsai-Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaoenratsamee probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Liwen de bal. Liwen haalt uit met een fantastische trap. Tsu-Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Na Nakhon met een snelle inworp. Wongthatip is nu in balbezit. Beiyang onderschept slim de pass. Beiyang haalt uit met een fantastische trap. Kim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Rakdee de bal onder controle te krijgen. Jaoenratsamee onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsai-Hung. Tsai-Hung krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prachuap Khiri Khan Magpies 49%, Loei Celtics 51%.
Prachuap Khiri Khan Magpies - Loei Celtics 1:0