Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samut Prakan Titans Rayong Wizards
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pengsapha met een sublieme pass. Uchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchin passt de bal in één keer door. Sukonta is nu in balbezit. Sukonta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Uchin rent richting de bal. Uchin passt de bal zonder na te denken. Puma heeft problemen om de bal te vangen. Sukonta rent richting de bal. Sukonta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Fung geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt bin Mat Dali de bal. Asavchin is nu in balbezit. Asavchin haalt uit met een fantastische trap. Sathai-Chusri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samut Prakan Titans - Rayong Wizards 0:1

32e minuut.
Puma bereikt de bal nog maar net als eerste. Puma geeft de bal voor. Khumkerd bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukonta rent richting de bal. Sukonta schiet op doel. Worapiankul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Klungelig pakt Kim de bal. Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Fung probeert naar een medespeler te passen. Asavchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Asavchin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samut Prakan Titans - Rayong Wizards 0:2

44e minuut.
Yong rent richting de bal. Puma met een sublieme pass. Sukonta is nu in balbezit. Sukonta schiet op doel. Khumkerd probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samut Prakan Titans 45%, Rayong Wizards 55%.
Samut Prakan Titans - Rayong Wizards 0:2

55e minuut.
Punyachartrat speelt de bal door. Fung rent richting de bal. Fung geeft een lange en hoge pass. Sukonta rent richting de bal. Sukonta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samut Prakan Titans - Rayong Wizards 1:2

57e minuut.
Kai met een sublieme pass. Punyachartrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Punyachartrat passt de bal zonder na te denken. Sukonta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukonta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Khumkerd trapt de bal weg van het doel. bin Mat Dali kopt de bal weg. Asavchin controleert de bal met de borst. Prakrom bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakrom haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Poganping verovert de bal door een tackle van achteren. Prakrom begaat een overtreding. Poganping is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chongxiang zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Khumkerd heeft problemen om de bal te vangen. Sukonta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukonta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samut Prakan Titans 42%, Rayong Wizards 58%.
Samut Prakan Titans - Rayong Wizards 1:2