Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uthai Thani Giants Pathum Thani Royals
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Onpakddee met een sublieme pass. Saithong rent richting de bal. Saithong geeft de bal voor. Onpakddee rent richting de bal. Onpakddee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Wongthong met een harde bal richting middenveld. Oodyn kopt de bal weg. Saithong rent richting de bal. Onpakddee is nu in balbezit. Onpakddee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uthai Thani Giants - Pathum Thani Royals 1:0

7e minuut.
Wekkawet is nu in balbezit. Chusri rent richting de bal. Wekkawet onderschept slim de pass. Wekkawet draait met de bal, schiet en ... Ming maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uthai Thani Giants - Pathum Thani Royals 1:1

10e minuut.
Siriwi met een sublieme pass. Onpakddee bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithong bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpakddee is nu in balbezit. Onpakddee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Chaofu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yuansheng onderschept slim de pass. Yuansheng speelt de bal door. Saithong bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Chusri de bal onder controle te krijgen. Yun is nu in balbezit. Wekkawet rent richting de bal. Wekkawet haalt uit met een fantastische trap. Siriwi probeert de bal aan de voet te houden. Ming probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Yuansheng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nimitbunnasarn met een sublieme pass. Wekkawet bereikt de bal nog maar net als eerste. Wekkawet draait met de bal, schiet en ... Ming probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uthai Thani Giants - Pathum Thani Royals 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uthai Thani Giants 58%, Pathum Thani Royals 42%.
Uthai Thani Giants - Pathum Thani Royals 1:2

48e minuut.
Inworp. Chaofu met een snelle inworp. Chusri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chusri geeft een hoge lob. Saithong krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uthai Thani Giants - Pathum Thani Royals 2:2

58e minuut.
Kitti verovert de bal door een tackle van achteren. Kitti passt de bal zonder na te denken. Onpakddee bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpakddee schiet op doel. Narin probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Nimitbunnasarn passt de bal in één keer door. Inworp. Sangkamalai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chaofu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaofu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Nimitbunnasarn rent richting de bal. Nimitbunnasarn probeert naar een medespeler te passen. Yun speelt de bal door. Wekkawet bereikt de bal nog maar net als eerste. Wekkawet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Nimitbunnasarn onderschept slim de pass. Nimitbunnasarn met een sublieme pass. Yun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wekkawet is nu in balbezit. Wekkawet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uthai Thani Giants 58%, Pathum Thani Royals 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uthai Thani Giants - Pathum Thani Royals 2:2