Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiang Rai Warriors Khon Kaen Flames
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


28e minuut.
Meng is nu in balbezit. Meng geeft een lange en hoge pass. Daar is Kongkraisri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiang Rai Warriors - Khon Kaen Flames 1:0

37e minuut.
Silapa-acha verovert de bal door een tackle van achteren. Banjopsin is nu in balbezit. Silapa-acha verovert de bal door een tackle van achteren. Silapa-acha geeft een lange en hoge pass. Uchin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiang Rai Warriors - Khon Kaen Flames 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiang Rai Warriors 70%, Khon Kaen Flames 30%.
Chiang Rai Warriors - Khon Kaen Flames 2:0

58e minuut.
Rakdee verovert de bal door een tackle van achteren. Rakdee speelt de bal door. Daar is Rakdhuma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rakdhuma schiet op doel. Poganping maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiang Rai Warriors - Khon Kaen Flames 2:1

80e minuut.
Tsu-Fung rent richting de bal. Boriban verovert de bal door een tackle van achteren. Boriban met een sublieme pass. Uchin is nu in balbezit. Uchin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiang Rai Warriors - Khon Kaen Flames 3:1

86e minuut.
Rakdee raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Taepanich komt het veld opgelopen. Poganping trapt de bal weg. Tsu-Fung kopt de bal weg. Taepanich rent richting de bal. Taepanich schiet op doel. Poganping bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiang Rai Warriors 49%, Khon Kaen Flames 51%.
Chiang Rai Warriors - Khon Kaen Flames 3:1