Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loei Celtics Ayutthaya Giants
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Jaimun onderschept slim de pass. Jaimun met een sublieme pass. Siew-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Liwen onderschept slim de pass. Liwen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat. Liwen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loei Celtics - Ayutthaya Giants 1:0

15e minuut.
Chamnanraksa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nung is nu in balbezit. Nung geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pak Fan geeft de bal voor. Kamoltip kopt de bal weg. Woon is nu in balbezit. Woon passt de bal zonder na te denken. Dechakup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loei Celtics - Ayutthaya Giants 2:0

22e minuut.
Mali bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamoltip verovert de bal door een tackle van achteren. Kamoltip geeft een lange en hoge pass. Liwen rent richting de bal. Liwen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Jaimun verovert de bal door een tackle van achteren. Jaimun passt de bal zonder na te denken. Caide is nu in balbezit. bin Othman onderschept slim de pass. bin Othman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Joo Hyung probeert de bal met de borst te controleren. Mali bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Joo Hyung zijn tegenspeler op de grond. Joo Hyung krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kamoltip passt de bal zonder na te denken. Woon geeft een hoge lob. Asavchin kopt de bal weg. bin Othman is nu in balbezit. bin Othman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loei Celtics - Ayutthaya Giants 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loei Celtics 47%, Ayutthaya Giants 53%.
Loei Celtics - Ayutthaya Giants 2:1

47e minuut.
Jaimun geeft een lange en hoge pass. bin Othman rent richting de bal. Kamoltip rent richting de bal. bin Othman is nu in balbezit. bin Othman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Asavchin kan de bal niet met de borst controleren. Wah verovert de bal door een tackle van achteren. Wah probeert naar een medespeler te passen. Liwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Liwen draait met de bal, schiet en ... Dechakup verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liwen is nu in balbezit. Liwen haalt uit met een fantastische trap. Dechakup kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Silvermoon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fangda Dechakup neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Na Nakhon rent richting de bal. Na Nakhon geeft een lange en hoge pass. Silvermoon kan de bal niet met de borst controleren. Liwen rent richting de bal. Liwen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
bin Othman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Othman haalt uit met een fantastische trap. Chamnanraksa probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mali geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shinawatra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. bin Othman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Othman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Loei Celtics - Ayutthaya Giants 2:2

79e minuut.
Na Nakhon verovert de bal door een tackle van achteren. Na Nakhon geeft de bal voor. Silvermoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Liwen verovert de bal door een tackle van achteren. Liwen haalt uit met een fantastische trap. Dechakup bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Loei Celtics - Ayutthaya Giants 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loei Celtics 43%, Ayutthaya Giants 57%.
Loei Celtics - Ayutthaya Giants 3:2