Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayong Wizards Nakhon Ratchasima Celtics
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Kongjaroen passt de bal zonder na te denken. Kamala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamala passt de bal in één keer door. Kaenchan rent richting de bal. Kaenchan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Phumsukho geeft de bal voor. Sukosol kopt de bal weg. Daar is Phosomboon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamala is nu in balbezit. Kamala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Yong passt de bal in één keer door. Kamala geeft een hoge lob. Kamala kopt de bal weg. Kaenchan rent richting de bal. Kaenchan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong Wizards - Nakhon Ratchasima Celtics 0:1

33e minuut.
Prakrom is nu in balbezit. Prakrom passt de bal met de wreef. Kamala is nu in balbezit. Asavchin verovert de bal door een tackle van achteren. Asavchin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Junxiang trapt de bal weg. Punyachartrat kopt de bal weg. Sundaravej speelt de bal door. Kaenchan heeft problemen om de bal te vangen. Kaenchan draait met de bal, schiet en ... Worapiankul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Junxiang trapt de bal weg van het doel. Yong rent richting de bal. Phosomboon begaat een overtreding. Phosomboon krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Prakrom met een sublieme pass. Kamala rent richting de bal. Kamala passt de bal in één keer door. Kaenchan is nu in balbezit. Kaenchan haalt uit met een fantastische trap. Worapiankul bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chong zal de hoekschop nemen. Worapiankul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kaenchan rent richting de bal. Kaenchan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong Wizards - Nakhon Ratchasima Celtics 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayong Wizards 50%, Nakhon Ratchasima Celtics 50%.
Rayong Wizards - Nakhon Ratchasima Celtics 0:2

49e minuut.
Thongkum bereikt de bal nog maar net als eerste. Thongkum geeft een hoge lob. Daar is Khumkerd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaenchan rent richting de bal. Kaenchan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Sukosol verovert de bal door een tackle van achteren. Kamala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamala passt de bal met de wreef. Kaenchan is nu in balbezit. Kaenchan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kongjaroen passt de bal met de wreef. Phumsukho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaenchan onderschept slim de pass. Kaenchan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong Wizards - Nakhon Ratchasima Celtics 0:3

59e minuut.
Kongjaroen is nu in balbezit. Sundaravej verovert de bal door een tackle van achteren. Sundaravej probeert naar een medespeler te passen. Prakrom rent richting de bal. Prakrom draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong Wizards - Nakhon Ratchasima Celtics 1:3

61e minuut.
Kamala is nu in balbezit. Kamala geeft de bal voor. Daar is Khumkerd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaenchan rent richting de bal. Kaenchan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kamala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamala probeert naar een medespeler te passen. Punyachartrat rent richting de bal. Kaenchan is nu in balbezit. Kaenchan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kaenchan rent richting de bal. Kamala rent richting de bal. Kaenchan met een sublieme pass. Kamala rent richting de bal. Kamala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Thongkum rent richting de bal. Kongjaroen is nu in balbezit. Kongjaroen geeft een hoge lob. Kaenchan is nu in balbezit. Kaenchan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Inworp. Thongkum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Sundaravej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamala geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayong Wizards 60%, Nakhon Ratchasima Celtics 40%.
Rayong Wizards - Nakhon Ratchasima Celtics 1:3