Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pathum Thani Royals Chiang Rai Warriors
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Wongthong trapt de bal weg. Nimitbunnasarn kopt de bal weg. Yun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Royals - Chiang Rai Warriors 1:0

9e minuut.
Wekkawet is nu in balbezit. Yun rent richting de bal. Wekkawet rent richting de bal. Wekkawet draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Singhakraipop de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Boriban verovert de bal door een tackle van achteren. Boriban passt de bal in één keer door. Narin probeert naar een medespeler te passen. Uchin is nu in balbezit. Uchin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Poganping met een harde bal richting middenveld. Boriban kopt de bal weg. Daar is Uchin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uchin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Nimitbunnasarn rent richting de bal. Boriban rent richting de bal. Boriban passt de bal zonder na te denken. Uchin is nu in balbezit. Uchin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Li passt de bal zonder na te denken. Uchin rent richting de bal. Boriban rent richting de bal. Uchin is nu in balbezit. Uchin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Uchin onderschept slim de pass. Uchin draait met de bal, schiet en ... Promrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Promrat geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Uchin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pathum Thani Royals 57%, Chiang Rai Warriors 43%.
Pathum Thani Royals - Chiang Rai Warriors 1:0

55e minuut.
Promrat geeft een hoge lob. Boonkasemsanti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Uchin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boriban is nu in balbezit. Boriban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pathum Thani Royals - Chiang Rai Warriors 1:1

62e minuut.
Nimnuan heeft problemen om de bal te vangen. Uchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimnuan rent richting de bal. Boriban bereikt de bal nog maar net als eerste. Boriban draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Nimitbunnasarn passt de bal zonder na te denken. Daar is Wekkawet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaimongkol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chaimongkol krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Wekkawet haalt uit met een fantastische trap. Poganping met een sublieme pass. Boriban kopt de bal weg. Yun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yun schiet op doel. Poganping probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Tianphosuwan is nu in balbezit. Yun is nu in balbezit. Yun passt de bal in één keer door. Wekkawet is nu in balbezit. Wekkawet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pathum Thani Royals 45%, Chiang Rai Warriors 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pathum Thani Royals - Chiang Rai Warriors 1:1