Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chaiyaphum Eagles Chachoengsao University FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Daar is Boonprom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dakang probeert naar een medespeler te passen. Tsu-Fung rent richting de bal. Yin-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Yin-Young schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Krajangsai onderschept slim de pass. Krajangsai speelt de bal door. Hu rent richting de bal. Hu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chaiyaphum Eagles - Chachoengsao University FC 1:0

20e minuut.
Yin-Young is nu in balbezit. Met opzet legt Dakang zijn tegenspeler op de grond. Yin-Young is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dinthai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Maneerin met de inworp. Klungelig pakt Dinthai de bal. Siew-Yang met een sublieme pass. Sae-Hua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sae-Hua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Silpa speelt de bal door. Hu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Oodyn de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chaiyaphum Eagles - Chachoengsao University FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chaiyaphum Eagles 49%, Chachoengsao University FC 51%.
Chaiyaphum Eagles - Chachoengsao University FC 2:0

46e minuut.
Sae-Hua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sae-Hua passt de bal zonder na te denken. Intharapradit rent richting de bal. Yin-Young rent richting de bal. Yin-Young haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Krajangsai kan de bal niet met de borst controleren. Krajangsai passt de bal met de wreef. Hu is nu in balbezit. Yin-Young rent richting de bal. Yin-Young schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Dakang controleert de bal met de borst. Yin-Young verovert de bal door een tackle van achteren. Yin-Young probeert naar een medespeler te passen. Sae-Hua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sae-Hua schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Yin-Young is nu in balbezit. Ruengpaisanbumrung verovert de bal door een tackle van achteren. Ruengpaisanbumrung geeft een hoge lob. Sae-Hua rent richting de bal. Sae-Hua haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chaiyaphum Eagles - Chachoengsao University FC 2:1

63e minuut.
Dakang geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krajangsai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yin-Young rent richting de bal. Yin-Young geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Maneerin rent richting de bal. Maneerin geeft een lange en hoge pass. Oodyn heeft problemen om de bal te vangen. Hu rent richting de bal. Hu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Hu draait met de bal, schiet en ... Tsu-Fung kopt de bal weg. Hu is nu in balbezit. Hu haalt uit met een fantastische trap. Oodyn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chaiyaphum Eagles 40%, Chachoengsao University FC 60%.
Chaiyaphum Eagles - Chachoengsao University FC 2:1