Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalasin Bank FC Nong Khai FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Suparman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chang lin verovert de bal door een tackle van achteren. Chang lin speelt de bal door. Banjopsin is nu in balbezit. Banjopsin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bamkua met een snelle inworp. Suparman is nu in balbezit. Suparman speelt de bal door. Tomo Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomo Chan schiet op doel. Soo bokst de bal weg.

25e minuut.
Rojjanapaiboon rent richting de bal. Rojjanapaiboon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pak Fan de bal. Kunthana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunthana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Suparman is nu in balbezit. Banjopsin onderschept slim de pass. Guanhai rent richting de bal. Banjopsin verovert de bal door een tackle van achteren. Banjopsin draait met de bal, schiet en ... Wongwonnrod bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalasin Bank FC 43%, Nong Khai FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kalasin Bank FC - Nong Khai FC 0:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joo Hyung met een snelle inworp. Khunsuthi heeft problemen om de bal te vangen. Tomo Chan is nu in balbezit. Tomo Chan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bamkua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamkua geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chang lin met een snelle inworp. Bak geeft een hoge lob. Wongwonnrod probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kunthana is nu in balbezit. Kunthana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalasin Bank FC - Nong Khai FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalasin Bank FC 42%, Nong Khai FC 58%.
Kalasin Bank FC - Nong Khai FC 1:0