Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kamphaeng Phet Spurs AlphaGG
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Srisa-ard rent richting de bal. Kulthong rent richting de bal. Siew-Yang rent richting de bal. Kulthong is nu in balbezit. Kulthong haalt uit met een fantastische trap. Daohui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Pinkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Chang verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Chang speelt de bal door. Kulthong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulthong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pargonai rent richting de bal. Kulthong bereikt de bal nog maar net als eerste. Siew-Yang is nu in balbezit. Kulthong is nu in balbezit. Kulthong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daohui speelt de bal door. Pargonai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pargonai passt de bal met de wreef. Kulthong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulthong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Pinkaew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinkaew geeft de bal voor. Srisa-ard geeft de bal voor. Tongdee rent richting de bal. Tongdee speelt de bal door. Chun bokst de bal weg. Wooi ling is nu in balbezit. Wooi ling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kamphaeng Phet Spurs - AlphaGG 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamphaeng Phet Spurs 49%, AlphaGG 51%.
Kamphaeng Phet Spurs - AlphaGG 0:1

68e minuut.
Punsang rent richting de bal. Punsang passt de bal in één keer door. Daar is Blinkadee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onpakddee rent richting de bal. Onpakddee geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamphaeng Phet Spurs 45%, AlphaGG 55%.
Kamphaeng Phet Spurs - AlphaGG 0:1