Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chonburi FC Udon Thani Braves
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Saithai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rakdetch verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroenprasert is nu in balbezit. Saithai rent richting de bal. Saithai schiet op doel. Wai bokst de bal weg.

10e minuut.
Jaroenprasert kan de bal niet met de borst controleren. Yuansheng rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaroenprasert. Jaroenprasert krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Anekwittaya is nu in balbezit. Yuansheng verovert de bal door een tackle van achteren. Yuansheng speelt de bal door. Kaenchan rent richting de bal. Kaenchan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chonburi FC - Udon Thani Braves 0:1

23e minuut.
Kaenchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Saranart onderschept slim de pass. Likai bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanhai rent richting de bal. Guanhai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonburi FC - Udon Thani Braves 0:2

24e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jamnunviriya niet meer kan verder spelen. Panichpakdi komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Bumroongmitr passt de bal in één keer door. Likai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsuwan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kitsuwan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chonburi FC 45%, Udon Thani Braves 55%.
Chonburi FC - Udon Thani Braves 0:2

68e minuut.
Guanhai rent richting de bal. Guanhai geeft de bal voor. Likai heeft problemen om de bal te vangen. Kaenchan is nu in balbezit. Kaenchan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Guanhai rent richting de bal. Saranart bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanhai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guanhai krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chonburi FC 45%, Udon Thani Braves 55%.
Chonburi FC - Udon Thani Braves 0:2