Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Udon Thani Braves Nong Khai FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.8 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Phumsukho passt de bal in één keer door. Khunsuthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Yuansheng zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Yuansheng naar de kleedkamers voor een vroege douche.

9e minuut.
Guanhai verovert de bal door een tackle van achteren. Guanhai passt de bal in één keer door. Kaenchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanhai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaenchan verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Udon Thani Braves - Nong Khai FC 1:0

23e minuut.
Suwarnarat is nu in balbezit. Suwarnarat geeft een lange en hoge pass. Pak Fan kan de bal niet met de borst controleren. Kaenchan onderschept slim de pass. Kaenchan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Udon Thani Braves - Nong Khai FC 2:0

26e minuut.
Guanhai is nu in balbezit. Guanhai onderschept slim de pass. Guanhai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaenchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaenchan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Udon Thani Braves - Nong Khai FC 3:0

30e minuut.
Wai-Meng is nu in balbezit. Wai-Meng geeft een hoge lob. Daar is Khunsuthi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jian Yi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jian Yi draait met de bal, schiet en ... Paal! Wai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Guanhai probeert naar een medespeler te passen. Joo Hyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Joo Hyung met een sublieme pass. Jian Yi heeft problemen om de bal te vangen. Jian Yi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Udon Thani Braves - Nong Khai FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Udon Thani Braves 50%, Nong Khai FC 50%.
Udon Thani Braves - Nong Khai FC 3:1

60e minuut.
Khunsuthi rent richting de bal. Chao Fah onderschept slim de pass. Jian Yi onderschept slim de pass. Khunsuthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khunsuthi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Guanhai passt de bal in één keer door. Khunsuthi rent richting de bal. Khunsuthi passt de bal in één keer door. Jian Yi rent richting de bal. Jian Yi schiet op doel. Wai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Khunsuthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaenchan verovert de bal door een tackle van achteren. Kaenchan speelt de bal door. Guanhai bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanhai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Udon Thani Braves - Nong Khai FC 4:1

80e minuut.
Phumsukho bereikt de bal nog maar net als eerste. Khunsuthi onderschept slim de pass. Suwarnarat onderschept slim de pass. Suwarnarat met een sublieme pass. Guanhai probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bamkua bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanhai verovert de bal door een tackle van achteren. Guanhai passt de bal in één keer door. Kaenchan is nu in balbezit. Kaenchan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Udon Thani Braves - Nong Khai FC 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Udon Thani Braves 45%, Nong Khai FC 55%.
Udon Thani Braves - Nong Khai FC 5:1