Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krabi Giants AlphaGG
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


22e minuut.
Pipatseridhuma geeft een hoge lob. Srisa-ard kopt de bal weg. Klungelig pakt Wongkumlao de bal. Wooi ling is nu in balbezit. Wooi ling schiet op doel. Worapiankul bokst de bal weg.

37e minuut.
Tongdee is nu in balbezit. Tongdee passt de bal zonder na te denken. Daar is Silvermoon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wooi ling is nu in balbezit. Wooi ling haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krabi Giants 42%, AlphaGG 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krabi Giants - AlphaGG 0:0

50e minuut.
Sriyanon probeert naar een medespeler te passen. Wooi ling rent richting de bal. Wongkumlao legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wooi ling is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wooi ling legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Worapiankul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Srisa-ard schiet op doel. Wongkumlao kopt de bal weg. Silvermoon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tongdee is nu in balbezit. Tongdee draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Pinkaew is nu in balbezit. Srikerd is nu in balbezit. Pinkaew begaat een overtreding. Pinkaew krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Phimrod is nu in balbezit. Tongdee verovert de bal door een tackle van achteren. Tongdee geeft de bal voor. Srisa-ard is nu in balbezit. Srisa-ard geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Sriyanon geeft een hoge lob. Srisa-ard is nu in balbezit. Tongdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Tongdee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krabi Giants - AlphaGG 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krabi Giants 51%, AlphaGG 49%.
Krabi Giants - AlphaGG 0:1