Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saraburi Thai Army FC Chonburi FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Saithong bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithong passt de bal in één keer door. La-Mei is nu in balbezit. Noksammuang verovert de bal door een tackle van achteren. Noksammuang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Noksammuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Noksammuang haalt uit met een fantastische trap. Panichpakdi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saraburi Thai Army FC - Chonburi FC 1:0

37e minuut.
Somchit rent richting de bal. Saithong rent richting de bal. Noksammuang rent richting de bal. Saithong bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saraburi Thai Army FC - Chonburi FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saraburi Thai Army FC 46%, Chonburi FC 54%.
Saraburi Thai Army FC - Chonburi FC 2:0

57e minuut.
Siriwi geeft een lange en hoge pass. Noksammuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Somchit verovert de bal door een tackle van achteren. Saithong is nu in balbezit. Saithong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saraburi Thai Army FC - Chonburi FC 3:0

61e minuut.
Siriwi speelt de bal door. Sumalee bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumalee geeft een hoge lob. La-Mei probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Panichpakdi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saraburi Thai Army FC - Chonburi FC 4:0

79e minuut.
Kongkraisri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Somchit de bal. Somchit passt de bal met de wreef. Saithai bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saraburi Thai Army FC - Chonburi FC 4:1

85e minuut.
Saranart geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Phimrod zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saithong is nu in balbezit. Saithong geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saraburi Thai Army FC 51%, Chonburi FC 49%.
Saraburi Thai Army FC - Chonburi FC 4:1