Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lampang Flames Yasothon Dragons
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Sakunsirisombat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratanajaroen verovert de bal door een tackle van achteren. Ratanajaroen passt de bal met de wreef. Uthaisang is nu in balbezit. Uthaisang draait met de bal, schiet en ... Nung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Yingsawa geeft een lange en hoge pass. Poonachai rent richting de bal. Poonachai passt de bal zonder na te denken. Liwen is nu in balbezit. Liwen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lampang Flames - Yasothon Dragons 0:1

13e minuut.
Chao Fah kopt de bal weg. Ratanajaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratanajaroen geeft de bal voor. Uthaisang rent richting de bal. Uthaisang schiet op doel. Nung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Klungelig pakt Ritdee de bal. Tingwei is nu in balbezit. Tingwei passt de bal met de wreef. Uthaisang heeft problemen om de bal te vangen. Uthaisang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ratanajaroen met een snelle inworp. Jaimun rent richting de bal. Met opzet legt Sakunsirisombat zijn tegenspeler op de grond. Sakunsirisombat is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

34e minuut.
Ti Nung Cha probeert naar een medespeler te passen. Tonvisit probeert naar een medespeler te passen. Yingsawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uthaisang onderschept slim de pass. Uthaisang schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lampang Flames 51%, Yasothon Dragons 49%.
Lampang Flames - Yasothon Dragons 0:1

51e minuut.
Sukonta rent richting de bal. Thalae onderschept slim de pass. Ratanajaroen is nu in balbezit. Thalae onderschept slim de pass. Thalae draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lampang Flames 44%, Yasothon Dragons 56%.
Lampang Flames - Yasothon Dragons 0:1