Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sierra FC Pathum Thani Hammers
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


24e minuut.
Somchit rent richting de bal. Fanglin onderschept slim de pass. Fanglin probeert naar een medespeler te passen. Parnjareon bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnjareon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sierra FC - Pathum Thani Hammers 0:1

31e minuut.
Fanglin met een sublieme pass. bin Othman bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnjareon onderschept slim de pass. Parnjareon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sierra FC - Pathum Thani Hammers 0:2

37e minuut.
Narin probeert naar een medespeler te passen. Fanglin kopt de bal weg. Parnjareon rent richting de bal. Parnjareon haalt uit met een fantastische trap. Yhakin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sierra FC - Pathum Thani Hammers 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sierra FC 60%, Pathum Thani Hammers 40%.
Sierra FC - Pathum Thani Hammers 0:3

55e minuut.
Jia-Nian passt de bal in één keer door. Pukkawet rent richting de bal. Liwen verovert de bal door een tackle van achteren. Liwen haalt uit met een fantastische trap. Narin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sierra FC - Pathum Thani Hammers 1:3

61e minuut.
bin Othman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Othman passt de bal met de wreef. Tuntitanasup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parnjareon bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnjareon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jia-Nian speelt de bal door. Fanglin rent richting de bal. Fanglin passt de bal met de wreef. Parnjareon rent richting de bal. Parnjareon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sierra FC - Pathum Thani Hammers 1:4

85e minuut.
Parnjareon rent richting de bal. Somchit is nu in balbezit. Fanglin begaat een overtreding. Fanglin krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Fu is nu in balbezit. Fu geeft de bal voor. bin Othman heeft problemen om de bal te vangen. Fanglin rent richting de bal. Fanglin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sierra FC 59%, Pathum Thani Hammers 41%.
Sierra FC - Pathum Thani Hammers 1:4