Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dake fc Mukdahan Bank FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.1
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Ying Soo met een sublieme pass. Theerakul is nu in balbezit. Worapiankul met een sublieme pass. Klungelig pakt Silvermoon de bal. Silvermoon draait met de bal, schiet en ... Yin-Fat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
dake fc - Mukdahan Bank FC 1:0

19e minuut.
Srisa onderschept slim de pass. Srisa passt de bal met de wreef. Kai is nu in balbezit. Worapiankul is nu in balbezit. Worapiankul geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Shoou-Yu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kai de bal. Kai geeft de bal voor. Worapiankul is nu in balbezit. Worapiankul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Punrawee passt de bal met de wreef. Shoou-Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoou-Yu geeft een lange en hoge pass. Silvermoon is nu in balbezit. Silvermoon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Theerakul speelt de bal door. Silvermoon is nu in balbezit. Punrawee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Punrawee krijgt een gele kaart. Silvermoon raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dake fc 31%, Mukdahan Bank FC 69%.
dake fc - Mukdahan Bank FC 1:0

76e minuut.
Silvermoon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chaimongkol komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Stritubtim bereikt de bal nog maar net als eerste. Stritubtim geeft een hoge lob. Srisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaimongkol onderschept slim de pass. Chaimongkol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Shoou-Yu geeft een lange en hoge pass. Srisa kopt de bal weg. Daar is Yhakin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pak Fett rent richting de bal. Pak Fett haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Theerakul passt de bal met de wreef. Worapiankul bereikt de bal nog maar net als eerste. Worapiankul probeert naar een medespeler te passen. Chaimongkol rent richting de bal. Chaimongkol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dake fc - Mukdahan Bank FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dake fc 41%, Mukdahan Bank FC 59%.
dake fc - Mukdahan Bank FC 2:0