Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stroke United Satun Rangers
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Teethong probeert naar een medespeler te passen. Hongkajorn is nu in balbezit. Thaitayan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Poganping, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poganping haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Chunsa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kim rent richting de bal. Kim geeft een lange en hoge pass. Poganping rent richting de bal. Poganping haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroke United - Satun Rangers 0:1

31e minuut.
Tongsukkaew is nu in balbezit. Tongsukkaew passt de bal met de wreef. Beihong speelt de bal door. Taweewattana is nu in balbezit. Taweewattana draait met de bal, schiet en ... Saranart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Punrawee geeft een lange en hoge pass. Inworp. Thalae zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taweewattana is nu in balbezit. Taweewattana geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Jian Yi de bal. Poganping onderschept slim de pass. Jian Yi begaat een overtreding. Jian Yi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroke United 66%, Satun Rangers 34%.
Stroke United - Satun Rangers 0:1

50e minuut.
Apiratenawong trapt de bal weg. Jian Yi is nu in balbezit. Kim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kim krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Poganping rent richting de bal. Tuntitanasup rent richting de bal. Jian Yi probeert de bal met de borst te controleren. Thaitayan rent richting de bal. Thaitayan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kim probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thalae zal de hoekschop nemen. Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Park draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroke United 45%, Satun Rangers 55%.
Stroke United - Satun Rangers 0:1