Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buri Ram Electricity FC Bangkok Dragons
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Tuntitanasup bereikt de bal nog maar net als eerste. Punsang verovert de bal door een tackle van achteren. Tuntitanasup rent richting de bal. Punsang verovert de bal door een tackle van achteren. Punsang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Puma rent richting de bal. Chang lin verovert de bal door een tackle van achteren. Chang lin passt de bal in één keer door. Na Nakhon is nu in balbezit. Na Nakhon haalt uit met een fantastische trap. Lao-Jaruphan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Buri Ram Electricity FC - Bangkok Dragons 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buri Ram Electricity FC 54%, Bangkok Dragons 46%.
Buri Ram Electricity FC - Bangkok Dragons 1:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Chang lin de bal onder controle te krijgen. Taepanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Taepanich met een sublieme pass. Suwannakeeree rent richting de bal. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Khoi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Woramaneerat is nu in balbezit. Punsang onderschept slim de pass. Punsang haalt uit met een fantastische trap. Silverboon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Taepanich geeft een lange en hoge pass. Woramaneerat is nu in balbezit. Tungsakulmongkol onderschept slim de pass. Tungsakulmongkol geeft de bal voor. Silverboon probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suwannakeeree rent richting de bal. Suwannakeeree schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buri Ram Electricity FC - Bangkok Dragons 1:1

79e minuut.
Tuntitanasup bereikt de bal nog maar net als eerste. Taepanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang lin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chang lin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buri Ram Electricity FC 56%, Bangkok Dragons 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buri Ram Electricity FC - Bangkok Dragons 1:1