Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yasothon Vikings Bangkok Dragons
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Suparman geeft de bal voor. Taepanich kopt de bal weg. Kraisomdech heeft problemen om de bal te vangen. Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwannakeeree schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Banyam met een snelle inworp. Nimnuan rent richting de bal. Nimnuan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Parnjareon de bal. Parnjareon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Nimnuan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kangmin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Punsang is nu in balbezit. Punsang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Taepanich geeft een hoge lob. Daar is Changhui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tungsakulmongkol is nu in balbezit. Tungsakulmongkol haalt uit met een fantastische trap. Prompetch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yasothon Vikings - Bangkok Dragons 0:1

35e minuut.
Inworp. Jaruphan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taepanich rent richting de bal. Theerakul verovert de bal door een tackle van achteren. Theerakul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Petmang rent richting de bal. Petmang probeert naar een medespeler te passen. Taepanich is nu in balbezit. Theerakul onderschept slim de pass. Theerakul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yasothon Vikings - Bangkok Dragons 1:1

44e minuut.
Theerakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Puma verovert de bal door een tackle van achteren. Parnjareon onderschept slim de pass. Parnjareon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yasothon Vikings - Bangkok Dragons 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yasothon Vikings 49%, Bangkok Dragons 51%.
Yasothon Vikings - Bangkok Dragons 2:1

57e minuut.
Taepanich controleert de bal met de borst. Theerakul is nu in balbezit. Met opzet legt Taepanich zijn tegenspeler op de grond. Taepanich krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Punsang passt de bal zonder na te denken. Guanzheng bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baifu. Baifu krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Parnjareon is nu in balbezit. Theerakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Taepanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Theerakul verovert de bal door een tackle van achteren. Theerakul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parnjareon bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnjareon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yasothon Vikings 43%, Bangkok Dragons 57%.
Yasothon Vikings - Bangkok Dragons 2:1