Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trang Braves Ranong Eagles
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Gocher-san controleert de bal met de borst. Hansheng is nu in balbezit. Hansheng passt de bal met de wreef. Jaroenprasert heeft problemen om de bal te vangen. Jaroenprasert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Punsang passt de bal zonder na te denken. Rakdhuma is nu in balbezit. Chun begaat een overtreding. Rakdhuma wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

22e minuut.
Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun met een sublieme pass. Jaroenprasert is nu in balbezit. Jaroenprasert draait met de bal, schiet en ... Kai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Sukjai onderschept slim de pass. Sukjai probeert naar een medespeler te passen. Shin-Wa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimun is nu in balbezit. Jaimun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Klungelig pakt Wongthong de bal. Wongthong speelt de bal door. Jaroenprasert is nu in balbezit. Chun rent richting de bal. Chun schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trang Braves 44%, Ranong Eagles 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trang Braves - Ranong Eagles 0:0

46e minuut.
Shin-Wa met een sublieme pass. Jaimun rent richting de bal. Jaroenprasert verovert de bal door een tackle van achteren. Chun is nu in balbezit. Chun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Maitreepun geeft een hoge lob. Punsang heeft problemen om de bal te vangen. Jaimun is nu in balbezit. Shin-Wa is nu in balbezit. Shin-Wa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Trang Braves - Ranong Eagles 0:1

64e minuut.
Asavchin geeft de bal voor. Inworp. Sukjai met de inworp. Jaimun is nu in balbezit. Jaimun geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Jaimun passt de bal met de wreef. Hu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hu speelt de bal door. Shin-Wa is nu in balbezit. Shin-Wa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hu met een sublieme pass. Jaimun is nu in balbezit. Jaimun speelt de bal door. Shin-Wa is nu in balbezit. Shin-Wa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trang Braves - Ranong Eagles 0:2

83e minuut.
Yingsawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Charoensabmahk onderschept slim de pass. Charoensabmahk probeert naar een medespeler te passen. Jaroenprasert bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroenprasert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trang Braves 52%, Ranong Eagles 48%.
Trang Braves - Ranong Eagles 0:2