Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nakhon Si Thammarat Dodgers Suphan Buri Giants
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Apiratenawong geeft de bal voor. Gocher Chan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sangkaew. Gocher Chan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gocher Chan met een snel genomen vrije trap. Wongthong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Thanapaiboon geeft een hoge lob. Sathai-Chusri kan de bal niet met de borst controleren. Apiratenawong met een sublieme pass. Rermkjjakam is nu in balbezit. Rermkjjakam draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chung Kit met een sublieme pass. Shoou-Yu is nu in balbezit. Shoou-Yu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gocher Chan is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Sangkaew ... Strafschop! Gocher Chan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sangkaew probeert naar een medespeler te passen. Choljit legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Caide is nu in balbezit. Caide geeft een hoge lob. Rermkjjakam is nu in balbezit. Rermkjjakam haalt uit met een fantastische trap. Sunthirarat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Si Thammarat Dodgers - Suphan Buri Giants 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakhon Si Thammarat Dodgers 50%, Suphan Buri Giants 50%.
Nakhon Si Thammarat Dodgers - Suphan Buri Giants 0:1

50e minuut.
Apiratenawong speelt de bal door. Pipatseridhuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipatseridhuma passt de bal zonder na te denken. Rermkjjakam rent richting de bal. Rermkjjakam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Pipatseridhuma de bal. Suwarnarat is nu in balbezit. Suwarnarat geeft de bal voor. Shoou-Yu rent richting de bal. Shoou-Yu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Leekpai passt de bal in één keer door. Choljit is nu in balbezit. Sathai-Chusri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sathai-Chusri krijgt een gele kaart. Choljit is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chung Kit zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Rattanawongsakul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shoou-Yu rent richting de bal. Shoou-Yu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Van-Nhat rent richting de bal. Shoou-Yu is nu in balbezit. Van-Nhat maakt een afschuwelijke overtreding. Van-Nhat is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakhon Si Thammarat Dodgers 32%, Suphan Buri Giants 68%.
Nakhon Si Thammarat Dodgers - Suphan Buri Giants 0:1