Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 02:28
  • Competitiewedstrijd: Primera División
  • Stadion: Vallecas
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24527
C.D Rayo Vallecano F.C. El Sauce
destruccion Tactiek ADEREL 2020
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
64.9 gemiddelde waardering 59.8
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Finta met een sublieme pass. Karayağız geeft de bal voor. Ağayarzadə kopt de bal weg. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
de Juana speelt de bal door. Hourihane rent richting de bal. Čeglec onderschept slim de pass. Čeglec haalt uit met een fantastische trap. Cavecedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Rayo Vallecano - F.C. El Sauce 1:0

8e minuut.
Čeglec rent richting de bal. Oljelund verovert de bal door een tackle van achteren. Oljelund speelt de bal door. Ağayarzadə rent richting de bal. Ağayarzadə draait met de bal, schiet en ... Molus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karalo bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karayağız geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ağayarzadə maakt een snoekduik en kopt de bal. Karalo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Tuấn Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez speelt de bal door. Ağayarzadə rent richting de bal. Ağayarzadə draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Chávez speelt de bal door. Karalo is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Tuấn Ngọc ... Strafschop! Karalo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karalo neemt de penalty, wat een uithaal! Molus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Rothen probeert naar een medespeler te passen. Bellido is nu in balbezit. Bellido geeft een lange en hoge pass. Sooväli rent richting de bal. Sooväli draait met de bal, schiet en ... Cavecedo bokst de bal weg.

25e minuut.
Tuấn Ngọc geeft een lange en hoge pass. Pimentel kopt de bal weg. Klungelig pakt Fonseca de bal. Čeglec is nu in balbezit. Čeglec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Tuấn Ngọc geeft een hoge lob. de Juana kopt de bal weg. Tuấn Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağayarzadə onderschept slim de pass. Ağayarzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ağayarzadə rent richting de bal. Ağayarzadə draait met de bal, schiet en ... Molus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Oljelund is nu in balbezit. Rothen onderschept slim de pass. Rothen geeft de bal voor. Sokołowski kopt de bal weg. de Juana heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Rayo Vallecano - F.C. El Sauce 2:0

41e minuut.
Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii passt de bal in één keer door. Daar is Alfaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sooväli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sooväli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Bellido geeft een lange en hoge pass. Sooväli bereikt de bal nog maar net als eerste. de Juana schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. de Juana krijgt een gele kaart. Sooväli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pimentel met een snel genomen vrije trap. Čeglec krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Chávez met een sublieme pass. Klungelig pakt Ağayarzadə de bal. Fonseca rent richting de bal. Fonseca geeft een hoge lob. Karalo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Rayo Vallecano - F.C. El Sauce 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D Rayo Vallecano 53%, F.C. El Sauce 47%.
C.D Rayo Vallecano - F.C. El Sauce 2:1

48e minuut.
Inworp. Ortega komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Anghelinii geeft een lange en hoge pass. Ağayarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez rent richting de bal. Chávez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.D Rayo Vallecano - F.C. El Sauce 2:2

60e minuut.
Sooväli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Čeglec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čeglec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rothen zal de hoekschop nemen. Sooväli krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Rayo Vallecano - F.C. El Sauce 3:2

66e minuut.
Oljelund geeft een hoge lob. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca speelt de bal door. Ağayarzadə rent richting de bal. Ağayarzadə geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Karayağız met een snelle inworp. Chávez met een sublieme pass. Karayağız heeft problemen om de bal te vangen. Karayağız geeft een lange en hoge pass. Karalo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Oljelund verovert de bal door een tackle van achteren. Rothen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca begaat een overtreding. Fonseca krijgt een gele kaart. Rothen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pimentel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Čeglec krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sokołowski passt de bal met de wreef. Rothen bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rothen neemt de hoekschop. Čeglec springt en kopt de bal. Cavecedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Rothen is nu in balbezit. Rothen passt de bal met de wreef. Bellido speelt de bal door. Sokołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokołowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D Rayo Vallecano 44%, F.C. El Sauce 56%.
C.D Rayo Vallecano - F.C. El Sauce 3:2