Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Link F.C L.A. Firpo
Link Def Tactiek 2020NEW
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 13
7 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 59.9
solid Schieten solid
solid Passen very good
formidable Verdedigen formidable


7e minuut.
Rondič geeft een lange en hoge pass. Gesuato kopt de bal weg. Zellweger is nu in balbezit. Zellweger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Link F.C - L.A. Firpo 0:1

12e minuut.
Valenzuela passt de bal met de wreef. Daar is Branigan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Branigan met een sublieme pass. Gesuato is nu in balbezit. Gesuato haalt uit met een fantastische trap. Comelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Zellweger is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Link F.C - L.A. Firpo 0:2

19e minuut.
Köroğlu geeft een lange en hoge pass. Ojeda rent richting de bal. Rudlay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ojeda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Finsterberg legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kiković bokst de bal weg.

21e minuut.
Labak met een sublieme pass. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudlay maakt een afschuwelijke overtreding. Rudlay krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Flores kopt de bal weg. Mârzoi is nu in balbezit. Valenzuela begaat een overtreding. Mârzoi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mârzoi kan niet meer verder spelen. Bebić komt het veld opgelopen. Pefanis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rudlay heeft problemen om de bal te vangen. Szwarczewski is nu in balbezit. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda schiet op doel. Kiković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Kiên Trung onderschept slim de pass. Valenzuela onderschept slim de pass. Valenzuela met een sublieme pass. Branigan is nu in balbezit. Branigan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Reyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pefanis onderschept slim de pass. Zellweger rent richting de bal. Zellweger schiet op doel. Comelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Link F.C - L.A. Firpo 0:3

35e minuut.
Valenzuela is nu in balbezit. Bebić verovert de bal door een tackle van achteren. Bebić geeft een hoge lob. Finsterberg rent richting de bal. Kiković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Link F.C - L.A. Firpo 1:3

42e minuut.
Kiković speelt de bal door. Valenzuela kopt de bal weg. Izturis is nu in balbezit. Izturis geeft een hoge lob. Gesuato krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Link F.C - L.A. Firpo 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Link F.C 64%, L.A. Firpo 36%.
Link F.C - L.A. Firpo 1:4

46e minuut.
Rudlay geeft een hoge lob. Gesuato bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra rent richting de bal. Gesuato verovert de bal door een tackle van achteren. Gesuato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Branigan is nu in balbezit. Branigan passt de bal met de wreef. Gesuato is nu in balbezit. Gesuato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Izturis probeert naar een medespeler te passen. Branigan is nu in balbezit. Köroğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Köroğlu krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Moromete onderschept slim de pass. Moromete passt de bal in één keer door. Branigan rent richting de bal. Branigan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Rondič verovert de bal door een tackle van achteren. Moromete met een sublieme pass. Kiên Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Zellweger verovert de bal door een tackle van achteren. Zellweger schiet op doel. Comelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Link F.C - L.A. Firpo 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Link F.C 64%, L.A. Firpo 36%.
Link F.C - L.A. Firpo 1:5