Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D. Crissiali Inde.yunior
102 Tactiek umana155
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
53.6 gemiddelde waardering 56
solide Schieten zeer goed
goed Passen goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Daar is Tejkl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valbuena verovert de bal door een tackle van achteren. Valbuena speelt de bal door. Marcano is nu in balbezit. Marcano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda geeft een hoge lob. Iapălău speelt de bal door. Kabashi is nu in balbezit. Kabashi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. Crissiali 54%, Inde.yunior 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.D. Crissiali - Inde.yunior 0:0

48e minuut.
Yiğitarslanoğlu kopt de bal weg. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkl met een sublieme pass. Marcano rent richting de bal. Marcano met een sublieme pass. Femia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Zepeda rent richting de bal. Zepeda geeft een hoge lob. Inworp. Ballesteros met een snelle inworp. Polko geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Marcano rent richting de bal. Valbuena is nu in balbezit. Valbuena passt de bal met de wreef. Nam Sơn rent richting de bal. Nam Sơn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Femia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. Crissiali 54%, Inde.yunior 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.D. Crissiali - Inde.yunior 0:0