Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fénix Rojo Blue Magic
Golpe fantasma Tactiek Aquí Partimos
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 47.2
matig Schieten zeer goed
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Mills passt de bal zonder na te denken. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinci maakt een afschuwelijke overtreding. Pinci krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Morgado is nu in balbezit. Morgado geeft de bal voor. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills haalt uit met een fantastische trap. Dierckx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - Blue Magic 0:1

8e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar passt de bal zonder na te denken. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela schiet op doel. Dierckx bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Hofland passt de bal in één keer door. de la Ossa rent richting de bal. de la Ossa geeft een lange en hoge pass. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
de la Ossa probeert naar een medespeler te passen. Mills rent richting de bal. Ahmetspajić rent richting de bal. Mills onderschept slim de pass. Mills schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Biro-Biro speelt de bal door. Valenzuela is nu in balbezit. Salazar is nu in balbezit. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
de la Ossa met een snelle inworp. Biro-Biro bereikt de bal nog maar net als eerste. Biro-Biro passt de bal in één keer door. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - Blue Magic 0:2

29e minuut.
Ritello onderschept slim de pass. Ritello passt de bal zonder na te denken. Hofland geeft een hoge lob. Mills is nu in balbezit. Mills haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ahmetspajić is nu in balbezit. Biro-Biro bereikt de bal nog maar net als eerste. Biro-Biro probeert naar een medespeler te passen. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills draait met de bal, schiet en ... Paal! Dierckx bokst de bal weg. Mills rent richting de bal. Mills haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - Blue Magic 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fénix Rojo 65%, Blue Magic 35%.
Fénix Rojo - Blue Magic 0:3

46e minuut.
Dyrek komt het veld opgelopen. Minhong komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bolovan speelt de bal door. Dyrek is nu in balbezit. Dyrek geeft een lange en hoge pass. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - Blue Magic 0:4

58e minuut.
Dyrek geeft een hoge lob. de la Ossa kopt de bal weg. Daar is Bălăcescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mills rent richting de bal. Mills haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Morgado is nu in balbezit. Morgado geeft een lange en hoge pass. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
de la Ossa controleert de bal met de borst. de la Ossa geeft de bal voor. Bălăcescu probeert naar een medespeler te passen. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dyrek geeft een lange en hoge pass. Bălăcescu heeft problemen om de bal te vangen. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - Blue Magic 0:5

79e minuut.
Kowalkowski passt de bal zonder na te denken. Bălăcescu rent richting de bal. Bălăcescu met een sublieme pass. Mills is nu in balbezit. Mills draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Dierckx trapt de bal weg. Biro-Biro kopt de bal weg. Mills rent richting de bal. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ahmetspajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wszędybył. Mills is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Biro-Biro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Dierckx bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fénix Rojo - Blue Magic 0:6

88e minuut.
Klungelig pakt Pascoalino de bal. de la Ossa geeft de bal voor. Daar is Biro-Biro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biro-Biro geeft de bal voor. Mills krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fénix Rojo 80%, Blue Magic 20%.
Fénix Rojo - Blue Magic 0:6