Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legion FC Imperial Falcon FC
Def1 Tactiek Falcon attack
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 34.8
very good Schieten average
adequate Passen average
very good Verdedigen adequate


10e minuut.
Doeltrap. Madajczyk met een harde bal richting middenveld. Zambrzycki kopt de bal weg. Nadiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiroğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Flynn onderschept slim de pass. Flynn passt de bal met de wreef. Zambrzycki is nu in balbezit. Zambrzycki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Türkoğlu passt de bal zonder na te denken. Cockburn rent richting de bal. Cockburn geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Flynn de bal. Flynn geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zambrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Flynn rent richting de bal. Flynn heeft problemen om de bal te vangen. Flynn haalt uit met een fantastische trap. Pieras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Maldonado geeft een hoge lob. Prodi bereikt de bal nog maar net als eerste. West begaat een overtreding. West krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Mondragon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avalos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Zambrzycki is nu in balbezit. Zambrzycki passt de bal zonder na te denken. Nadiroğlu rent richting de bal. Nadiroğlu schiet op doel. Pieras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion FC 56%, Imperial Falcon FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legion FC - Imperial Falcon FC 0:0

46e minuut.
Lombrea komt het veld opgelopen. Obiku komt het veld opgelopen. Casillas komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Lombrea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fort bereikt de bal nog maar net als eerste. Fort geeft een lange en hoge pass. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Flynn probeert naar een medespeler te passen. Zambrzycki is nu in balbezit. Zambrzycki geeft de bal voor. Nadiroğlu is nu in balbezit. Nadiroğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion FC 58%, Imperial Falcon FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legion FC - Imperial Falcon FC 0:0